Ons lichaam bestaat voor zo’n 75% uit water, en heeft dat vocht ook nodig om gezond te blijven. Hydratatie is daarom van essentieel belang. Ook voor onze huid, want die krijgt heel wat te verduren, zeker naarmate we ouder worden. De eerste stap naar een gezonde huid? Een hydraterende bodylotion.

Geef je huid een boost

Om je huid te versterken, is veel water drinken een goed begin, maar meestal niet genoeg. Hoe ouder je wordt, hoe kwetsbaarder en droger je huid. En hoe meer voedende stoffen die kan gebruiken. Voeg daarom een hydraterende lichaamsmelk toe aan je dagelijkse huidverzorging. De vochtvasthoudende ingrediënten van de lotion zijn niet alleen voedend, maar maken je huid ook weerbaarder tegen invloeden van buitenaf.

In een pot of een flacon?

Of de verpakking van je lichaamsmelk er echt wat toe doet? Natuurlijk! Als je kiest voor een pot, komt de lotion in contact met licht en lucht, waardoor de werking van bepaalde ingrediënten vermindert. En erger nog: bacteriën krijgen vrij spel omdat jij gretig met je vingers in de pot zit. Kies daarom voor een flacon met pomp. Zo wordt de verpakking minder snel vuil én is de bodylotion beschermd tegen vuile handen, licht en zuurstof.

Zet je bodylotion maar vooraan in het badkamerkastje

Je huid mooi houden? Dan volstaat het niet om een keer in de maand naar je flacon lichaamsmelk te zoeken. Je regelmatig insmeren is essentieel om het voedende resultaat van de lotion te behouden. Nog een kleine tip: smeer je in wanneer je net uit de douche komt en je huid nog wat vochtig is. Op die manier blijft je huid gehydrateerd en wordt de melk sneller opgenomen.

Verwen je huid met de hydraterende bodylotion van BE.CARE

De BE.CARE hydraterende lichaamsmelk voor de normale tot droge huid is verrijkt met essentiële vetzuren die de huid herstellen en versterken, en komt in een handige pompflacon.